Mobi
+
spade [²spA:de] subst.
(spade, spaden, spadar, spad|taget)
redskap att gräva med
lopatë ("edhe për vegla të ngjashme")
(bel)
Exempel
  • sätta spaden i jordenfus lopatën në tokë, ngul lopatën në dhe
Sammansättningar
  • spad|tag spad|tagetçarje me lopatë
  • stekspadelopatëz për pjekje
Extra