Mobi
+
slank [sla@:k] adj.
(slank, slankt, slanka)
smal, smärt
shtathollë
(hollë (i,e), hajth/ëm (i), -me (e), shtathedhur)
Exempel
  • hon var lång och slankajo ishte e gjatë dhe e hajthme