Mobi
+
slank [sla@:k] adj.
(slank, slankt, slanka)
smal, smärt
shtathollë
(hollë (i,e), hajth/ëm (i), -me (e), shtathedhur)
Exempel
  • hon var lång och slankajo ishte e gjatë dhe e hajthme
slinker [slI@:ker] verb
(slinker, slank, slunkit, slink, slinka)
smita
<A slinker>
vidhem
(hyj pa u ndier, hyj pa u vënë re, përvidhem)
Exempel
  • vi slank in på en restaurangne hymë pa u vënë re në një restorant