Mobi
+
slö [slö:] adj.
(slö, slött, slöa, slöheten)
kraftlös och håglös
ngathët (i,e)
(plogësht (i,e), apatik, -e, mefshtë (i,e))
Exempel
  • han låg och tittade i taket med slö blickai rrinte shtrirë dhe shikonte tavanin me një vështrim apatik
Avledningar
  • slöhet slöhetenngathtësi, plogështi, apati