Mobi
+
armé [armE:] subst.
(armé, armén, arméer, armé|chefen)
krigsmakt; markstridskrafter
ushtri ("edhe fig. "grumbull, mori, turmë"")
Exempel
  • armén, marinen och flygvapnetushtri, flotë detare dhe ajrore
Sammansättningar
  • befrielsearméushtri çlirimtare
  • armé|chef armé|chefenkomandant i ushtrisë
  • armé|kårkorpus ushtarak, korpus i ushtrisë