Mobi
+
apart [apA:r+t el. apAr+t:] adj.
(apart, apart, aparta)
säregen
çuditsh/ëm (i), -me (e)
(jashtëzakonsh/ëm (i), -me (e), veçantë (i,e))
apport [apÅr+t:] subst.
(apport, apporten)
det att hämta och bära fram i munnen (om hund)
(të sjellët dhe të mbajturit me gojë të diçkaje (nga qeni))